Vojna akademija

0

,,Vojna akademija” je domaća TV serija koja je svojevremeno privukla veliku pažnju domaće publike. Priča o zgodama i nezgodama kadeta sa ,,Vojne akademije” u Beogradu imala je dva serijala od po desetak epizoda. Nova, mlada glumačka lica koja su se pojavila u ovoj seriji, pravo su osveženje, a mnogi od tih istig glumaca stekli su ogromnu popularnost, koja im je donela i neke nove uloge.

Nakon veoma uspešne prve sezone koja prikazuje prve dve godine školovanja na Akademiji, usledilo je snimanje filma. Zbog ogromne popularnosti, film je sastavljen sa izbačenim scenama i prikazivan na RTS-u kao druga sezona serije ,,Vojna akademija”.

Iako je serija uživala veliku popularnost, bilo je i onih koji su je kritikovali, pre svega jer je život na Akademiji prikazan nerealno. Na raznim internet forumima, oglasili su se bivši kadeti ,,Vojne akademije”. Na primer ljubav između kadetkinje i profesora okarakterisana je kao sramna, sa obrazloženjem da na Akademiji tako nešto nikada ne bi smelo ni da se pomisli.  Osuđena je i scena u kojoj Stošić ulazi krišom u sobu ženskih kadeta i sa jednom od svojih koleginica provodi noć.  Sutradan ga dežurna profesorka zatiče u ormaru ženske spavaonice, a Stošić se uz duhovite izgovore izvlači iz nezgodne situacije. Kroz seriju se provlači i ,,veza bez obaveza” između Stošića i zgodne doktorke na Akademiji, koja se uvek pojavljuje sa dekolteom. Po rečima ljudi koji su zaista studirali na Akademiji, ovakve stvari bi se najstrožije kažnjavale, i to izbacivanjem iz škole, te stoga tvorci serije nisu na pravilan način prikazali pravi život i pravila ponašanja na Akademiji. Ipak sa druge strane u priču je trebalo ubaciti i neki zaplet koji će publici biti interesantan, tako da sa neke druge tačke gledišta možda i ne treba da zamerimo tvorcima serije.

,,Vojna Akademija" domaća TV serija

,,Vojna Akademija” domaća TV serija

Foto: prvikanal.com

Reditelj ,,Vojne akademije” je Ivan Zečević, dok scenario potpisuje Goran Mihić. I jedan i drugi već imaju iskustva sa snimanjem serija za mlade, tako da je projekat ,,Vojna akademija” predat u prave ruke.

Prva sezona.

U prvoj sezoni ,,Vojne akademije” upoznajemo se sa likovima, i to od trenutka kada oni saznaju da su primljeni na školovanje. Glavni protagonisti su raznoliki: od siromašnog Roma, koji praktično od svoje stipendije izdržava porodicu, do razmaženog bogataša koji nije navikao na rad, red i disciplinu, ali ima veliku želju da jednog dana postane vojni pilot.

Desiće se i nekoliko romansi među našim kadetima. Zimče, mala ali borbena devojka sa sela, zaljubiće se u beogradskog mladića Risa. Ona će zbog ljubavi čak i izgubiti godinu, dok Ris ima probleme sa gradskim kriminalcima koji žele da mu se osvete zbog nerešenih računa iz prošlosti.  Imamo i jednu zabranjenu ljubav, i to između kadetkinje i zgodnog poručnika koji radi na Akademiji.

vojna akademija prva sezona
Foto: rts.rs

Druga sezona

U drugoj sezoni naši kadeti se nakon burne prve dve godine na ,,Vojnoj akademiji” bore da dođu do diplome i napokon dobiju priliku da osete kako izgleda provozati se u letelici ( glavni likovi se uglavnom obučavaju za pilote ).

Neke romanse su se raspale, a neke će se tek desiti. Nadica nije uspela da nastavi školovanje zbog teške operacije, pa će se zato odlučiti za neku drugu profesiju, a rastanak sa Akademijom će joj jako teško pasti. Sa druge strane Stošić uspeva da se oporavi od saobraćajne nesreće, i tvrdoglavno se vraća na Akademiju iako još uvek oseća bolove. Veliku ulogu u transformaciji Stošićeve ličnosti imaće njegov fizioterapeut. Klisura će se rastati  sa Šašom nakon jednog neporazuma. Iako su mu ocene i više nego sjajne, njegova porodica ima velikih problema, jer Stošićev otac želi da ih iseli iz nove kuiće.

Najveću pometnju u seriji izazvaće Ivana, Roksina sestra koja je sušta suprotnost od Rokse. Ona je uspešna manekenka u Dubaiju i zapašće za oko nikom drugom do Stošiću. Međutim Ivana nije devojka koju je lako osvojiti.

Ris takođe ima svoje probleme. Nakon incidenta sa Crnim, Mraz je završio u zatvoru. Ris se seća kako su se on i Mraz borili sa jednom od kriminalaca, pokušavajući da mu otmu pištolj. Pištolj je opalio, i dečko sa kojim su se borili je ubijen. Mraz je preuzeo krivicu rekavši da je on taj koji je pucao, međutim Ris nije siguran da li je to zaista bio Mraz ili je samo žrtvovao sebe kako Risa ne bi izbacili sa Akademije.

Druga sezona ,,Vojne akademije" bila je takođe uspešna

Druga sezona ,,Vojne akademije” bila je takođe uspešna

Foto:youtube.com

Poslednja epizoda i kraj serije ( upozorenje: spojler )

Logično, serija se završava dodelom diploma ispred Skupštine, gde se skupljaju svi likovi, odnosno profesori, kadeti i njihove porodice. Ove scene snimljene su na pravoj dodeli diploma kadetima ,,Vojne akademije”, kako bi završni kadrovi izgledali što bolje i autentičnije.

Klisura je proglašen za studenta generacije, ali je ujedno i jedini bez devojke, s obzirom da Šaša ima novog dečka. Nadica, sada studentkinja glume, napokon pristaje da se uda za Džakovića. Kapetan Žarač dobija sina. Mraz je oslobođen krivice i izlazi iz zatvora.

Lokacija snimanja

Kako bi kadrovi iz serije bili što autentičniji, reditelj je dosta scena snimio na Vojnoj akademiji i Psuljanskim livadama gde se pravi kadeti ,,Vojne akademije” obučavaju. Kao što smo već pomenuli, neki kadrovi u završnoj epizodi snimljeni su ispred Skupštine na svečanoj dodeli diploma najmlađim oficirima Vojske Srbije.

Na kojim lokacijama je snimljena ,,Vojna akademija"?

Na kojim lokacijama je snimljena ,,Vojna akademija”?

Foto:citymagazine.rs

Glavne uloge u ,,Vojnoj akademiji”. Likovi i glumci koji ih glume ( upozorenje: spojler )

Radisav Risović Ris ( Radovan Vujović ) – Zlatni dečko, kojeg su roditelji usvojili. Nakon što ga devojka prevari sa najboljim drugom Jovanom, Ris odlučuje da upiše Vojnu akademiju, iako se njegovi roditelji ne slažu oko ovog izbora. U pripremama mu pomaže Mraz, koji je nekada bio vojno lice. Mraz i Ris imaju zajedničku prošlost. Mrazova žena je bila narkomanka i zbog toga je i umrla. Kako bi se osvetio njenom dileru, Crnom, Mraz je uz pomoć Risa, njegove bivše devojke Lele i njihovog prijatelja Jovana, uspeo da Crnog izvede pred lice pravde. Crni je sada izašao iz zatvora i želi da se osveti. Ris na Akademiji upoznaje Zimče, ali joj neće  uzvratiti osećanja odmah na početku. Baš kada njih dvoje započnu romansu na Akademiji se pojavljuje Lela zbog koje će Zimče postati ljubomorna. Da stvar bude još gora Ris je rastrojen pošto Crni izlazi iz zatvora i preti osvetom. Nakon što Crni zarobi Lelu, Ris je uz pomoć Mraza oslobađa. Međutim tokom oslobađanja Ris i Mraz se bore sa jednim od kriminalaca pokušavajući da mu otmu pištolj. Pištolj će opaliti i momak sa kojim su se botili pada mrtav. Mraz govori policiji da je on kriv i završava u zatvoru. Ris je sada gonjen grižom savesti, jer nije siguran ko je zapravo pucao, on ili Mraz. Sa druge strane Mraz mu ne dozvoljava ni da razmišlja o tome i insistira da normalno nastavi sa školovanjem. Veza sa Zimče sada funkcioniše normalno, upoznaće njenu porodicu, gde ga već dočekuju kao zeta. Ni Ris ni Zimče nisu sigurni da li je još vreme da planiraju brak, ali ne znaju kako da saopšte to jedno drugom.

vojna akademija glavni likovi
Foto:balkandownload.org

Danijel Stošić Stole ( Bojan Perić ) – Stošić je razmaženi sin, bogatih, ali razvedenih roditelja. Pre akademije bio je jedan od vodećih ,,Partizanovih” huligana, često je pravio probleme, ali je taj život morao da ostavi za sobom kada je rešio da upiše Akademiju. Iako ima veliku želju da bude pilot, njegova lenjost i razmaženost u početku mu samo prave probleme. Nadređenima zato postaje antipatičan, a ništa bolji odnos nema ni prema svojim drugarima iz odeljenja. Najviše se sukobljava sa Risom. Vremenom se situacija menja za Stošića, on postaje bolji kao osoba. Kada se Klisura nađe u problemu, Stošić će mu ustupiti kuću za njegovu porodicu i na taj način dokazati da je postao zreo čovek. Nakon saobraćajne nesreće u kojoj je jedva ostao živ Stošić završava u bolnici. Kako bi se oporavio, mora mesecima da ide na terapije. Opet postaje drzak i nestrpljiv. Jedino društvo u bolnici mu je njegov fizioterapeut prema kojem je često negativno nastrojen. Jednog dana fizioterapeut će mu ispričati svoju priču, o tome kako je nekada bio uspešan sportista kojeg su pretukli  huligani. Više nikada nije mogao da se bavi sportom, ali je završio fakultet i sada pomaže drugima. Stošić od tada postaje znatno prijatniji prema njemu, delimično i zbog osećaja krivice, pošto je i sam nekada bio huligan. Iako se nije potpuno oporavio vraća se na Akademiju kako bi što pre završio sa ispitima. Stošić je strastveni ženskaroš. Ne libi se da zavede bilo koju devojku, čak ni one starije od sebe. Lela je jedina koju nije mogao da zavede. U drugom serijalu na njegov šarm neće biti imuna ni Ivana, Roksina sestra, manekenka. Kraj nje će se i smiriti. Na kraju serije, Stošić će diplomirati i početi da živi sa Ivanom.

vojna akademija stosic

Milica Zimonjić Zimče ( Tijana Pečenčić ) – U njenoj porodici nema muških potomaka, zato nastaje opšte veselje i tradicionalni ispraćaj kada njen otac sazna da mu ćerka ide u vojnike. Zimče je mala i sitna, ali inteligentna i pravedna. Ne da na sebe i isto tako je spremna da zaštiti slabije. Odmah po dolasku na Akademiju dopašće joj se Ris. Iako i sama očekuje da će nešto biti između njih, Ris je na neki način ignoriše, pa Zimče zbog ljubavnih jada ima problema sa učenjem. Pada godinu kod strogog profesora Vilotića koji predaje matematiku. Odlučna da napokon završi sve ispite, Zimče kreće ispočetka. Napokon ulazi u vezu sa Risom, što joj je dodatna motivacija iako je pala godinu. Kada na Akademiju krene Lela, Risova bivša devojka Zimče će se suočiti sa naletima ljubomore. U drugom serijalu, Lela je nakon incidenta sa Crnim završila na psihijatrijskom lečenju i Zimče i Ris nastavljaju sa svojom romansom. Ris naglašava da bi njih dvoje možda mogli da krenu sa planiranjem zajedničke budućnosti. Naizgled ona se oduševljava, ali potajno ni Zimče ni Ris nisu sigurni da su spremni na taj korak. Na kraju su smogli hrabrosti da jedno drugom priznaju da je još rano za taj korak. U poslednjoj epizodi Zimče ispraća svoje drugare na dodeli diploma, dok njoj ostaje da završi još jednu godinu.

vojna akademija glumci
Foto:ask.fm

Vesna Roksandić Roksa ( Jelisaveta Orašanin ) – Na prvi pogled Roksa je muškobanjasta devojka, opuštenog izgleda. Ne šnimnka se, ne oblači usku i kratku odeću, trenira ragbi i predlaže da se osnuje ragbi tim na Akademiji. Sa druge strane i Roksa je kao druge devojke, naročito kada je zaljubljivanje u pitanju. Međutim,  njoj za oko zapada zgodni poručnik ( kasnije kapetan ) Vasiljević. Iako joj on uzvraća simpatije, kapetanu je vojska na prvom mestu i nije spreman da žrtvuje karijeru, što Roksi otvoreno i govori. Ona razume i posvećuje se dalje svom školovanju.  U drugom serijalu, u posetu joj dolazi sestra Ivana koja radi kao manekenka u Dubaiju. Kada Roksi počne da se udvara poznati pevač, Ivana joj pomaže da se sređuje pred svaki izlazak i Roksa tada otkriva svoju ženstvenu stranu.

vojna akademija glavni glumci
Foto: mycity-military.com

Ines Šašvari Šaša ( Dragana Dabović ) – Ona dolazi iz malog Vojvođanskog sela, gde je običaj da se devojke odmah nakon srednje škole udaju. Tako su učinile i njene rođene sestre, pa se sada  od Šaše očekuje da se takođe uda, i to  za bogatog udvarača. Šaša ipak odlučuje da ode na Vojnu akademiju, gde se ističe kao dobar student, premda ne pokazuje veliko interesovanje za borliačke veštine. Brbljiva je i spontana, pomalo nespretna. Zaljubiće se u Mirka, iako njena okolina gleda sa negodovanjem na to što se Šaša zabavlja sa momkom koji je Rom. Kada slučajno ugleda Mirka kako se ljubi sa Ivanom, ova romansa se prekida. Pred kraj školovanja Šaša će upoznati zgodnog doktora sa kojim će započeti ljubavnu vezu, premda će joj Mirko ostati drag.

Mirko Klisura ( Ivan Mihailović ) – Rom, koji je odrastao u pretežno siromašnoj porodici. Roditelji su dali sve od sebe da odškoluju Mirka i veoma su ponosni kada saznaju da im sin upisuje VA. Mirko nastavlja da se brine o porodici, svu svoju stipendiju im šalje kao novčanu pomoć. Vodi računa da se i njegovi mlađi braća i sestre školuju. U međuvremenu će početi da se zabavlja sa Šašom. Slede tragični trenuci za porodicu kada umire Maradona, Mirkov otac, a porodica treba da se iseli, jer im se kuća nalazi u takozvanom ,,karton sitiju” odnosno divljem naselju gde je predviđena izgradnja tržnog centra. Mirko pada u očaj, ali u pomoć mu pristiže Stošić, koji će mu pokloniti kuću svojih roditelja na periferiji grada. Očaran Ivanom, Roksinom sestrom, Mirko pada u iskušenje i na jednoj zabavi se poljubi sa njom. Šaša ih ugleda i Mirkova i njena veza se tada raspada. Posvećuje se učenju i VA završava kao student generacije, ali jedini od likova koji trenutno nema vezu. Bez obzira što je odrastao u teškim uslovima, Mirko je uvek pozitivan, nasmejan, vredan, čak mu ni Stošićeva dobacivanja ne smetaju.

vojna akademija klisura
Foto: kurir

Živojin Džaković  ( Branko Janković ) – Nespretan mladić koji je VA upisao kako bi zadovoljio svog oca. Pred upis imao je teške pripreme, otac ga je čak lansirao sa pilotskog sedišta koje je kupio na vojnom otpadu. Stigavši na Akademiju pokušava da nekako sebi prekine školovanje, ali situacija se menja kada se zaljubi u Nadicu. Ona će ga motivisati da nastavi sa školom do kraja. Negde na sredini studija Nadica zbog teške operacije mora da napusti Akademiju i pada u depresiju. Džaković non stop pokušava da bude uz nju, što obično dovodi do niza komičnih situacija. Čak će je i zaprositi nekoliko puta, međutim Nadica će tek nakon diplomiranja pristati da se uda za njega. Džaković ima komplikovan odnos sa ocem, najsmešniji je od svih likova, ali prava dobrica. Učenje mu teško ide, mada uvek uspeva da završi godinu.

Nadica Arsić ( Tamara Dragičević ) – Uvek nasmejana, raspoložena, ali pomalo brbljiva devojka. Nadica je jedina od glavnih likova koja nije pilot Kada se zaljubi u Džakovića, odlučiće da se prebaci na njegov smer. Voli i pevanje. Na žalost teška operacija kičme prekinuće njeno školovanje, što Nadicu baca u depresiju. Neko vreme će želeti da bude sama, i uporno će odbijati Džakovićeve pozive. Na kraju odlučuje da krene dalje, upisuje glumu, a na dodeli diploma pristaje da se uda za Džakovića.

vojna akademija tamara dragičević
Foto: naxi.rs

Kapetan Žarač ( Ljubomir Bandović ) – Jedan od kapetana koji obučavaju kadete je i kapetan Žarač. Strgi brka, živi pomalo usamljeničkim životom, koji van Akademije uglavnom čine suva hrana i televizija. Kada primeti da mu se kuvarica Šeki udvara, počinje da se viđa sa njom, mada vezu dodatno komplikuje njena ćerka. Nakon određenog vremena, mala Kaća će ga prihvatiti kao oca, Žarač će oženiti Šeki i na kraju serije dobijaju sina. Žarač i Šeki su dve potpune suprotnosti. Dok je ona nasmejana i vedra, Žarač je uvek namrgođen, naročito pred kadetima, gde mora biti strog i ozbiljan. Opusti se jedino uz kapetana Kašanina, koji mu je ujedno i najbolji prijatelj i kum.

Kapetan Kašanin ( Nebojiša Milovanović ) – Jedan od mlađih kapetana, srećan porodičan čovek. Očaran je Vesnom koja počinje da radi kao psiholog na VA. Sa njom će započeti vezu, ali ga ona ostavlja nakon nekog vremena, jer ne želi da mu bude ljubavnica. Za razliku od Žarača koji mu je najbolji drug, Kašanin je vedrija ličnost.

Poručnik Vidoje Vasiljević ( Miloš Timotijević ) – Verovatno najozbiljniji od svih nadređenih na Akademiji. Mlad, lep, ali nikad se ne opušta, govori direktno šta misli i šta treba da se odradi. Pravo vojno lice. Kada se Roksa zaljubi u njega, poručnik će se opustiti na trenutak, ali ipak odlučuje da se ta veza prekine jer ni njemu ni Roksi neće doneti ništa dobro. Kod njega uvek preovlađuje racionalna strana. Do kraja serije biće unapređen u čin kapetana.

vojna akademija glavni likovi
Foto: novosti.rs

Burazer ( Jelica Sretenović ) – Glavna kuvarica na VA, često je i psiholog kadetima i zaposlenima. Ponekad se čak i nameće, ali na kraju svi saslušaju njene mudre savete. Na početku serije Šeki se najviše oslanja na nju, jer je nova na Akademiji, a Burezer joj pomaže u svemu, uključujući i to kako da priđe Žaraču.

Šeki ( Milica Mihailović ) – Vesela kuvarica koja tek počinje da radi na Akademiji, to jest u kuhinji. Odlično kuva, uvek je raspoložena iako je imala težak život. Naime, Šeki je razvedena, ima ćerku o kojoj treba da brine, ali joj se dopadne kapetan Žarač i njih dvoje ulaze u vezu. Problem u celoj situaciji pravi Šekina ćerka Kaća. Međutim Žarač i Šeki se uprkos njenom negodovanju venčavaju, a Kaća nakon razgovora sa Burazerom prihvata Žarača kao svog oca. Šeki će na kraju serije roditi i sina.

Psiholog Vesna ( Jelena Jovičić ) – Zgodna devojka koja dolazi da radi kao psiholog na Akademiji. Otvorena je i prijatna. Ućiće u vezu sa Kašaninom iako je oženjen, mada će se nakon određenog vremena predomisliti jer ne želi da bude ničija ljubavnica.

Jasna Gotovuša ( Sonja Damjanović ) – Pomalo promiskuitentna doktorka koja radi na Akademiji. Uvek nosi dekoltirane haljine, neprimerne za VA. Ućiće i u kratku, neobaveznu vezu sa Stošićem.

Poručnik Luković i pukovnik Zeković  ( Nina Grahovac i Tihomir Stanić ) – Takođe jedni od predavača na Akademiji, koji su nekada bili u braku. Sada su razvedeni, ali u dobrim odnosima i rade zajedno. Ipak oni su dve različite ličnosti. Dok je Lukovićeva, bučna, nervozna, stroga, zahteva uvek da sve bude pod konac, pukovnik Zeković je mnogo mirniji i prijatniji.

vojna akademija lokacija snimanja
Foto: novosti.rs

General Nikola Stefanović ( Branislav Lečić ) – General je ujedno i dekan Akademije, koji se pojavljuje u par kadrova. Strog, praveda, ali prijatan.

Stošićevi roditelji ( Ivana Mihić i Voja Brajović ) – Stošićevi roditelji su razvedeni, što je na Danijela imalo dosta uticaja. Otac je gradski mafijaš i čovek iz senke koji je veoma uticajan. Razočarana lošim brakom, majka Emilija se razvela, ali je potajno još uvek zaljubljena i zabrinuta za svog bivšeg muža. Luta iz veze u vezu sa mlađim muškarcima, pokušavajući da ga zaboravi. Stošić ima loš odnos sa ocem iako ga takođe voli, dok je sa majkom otvoreniji, ali do određene mere. Majka mu daje uvek pozamašan džeparac, zbog čega je bliži sa njom nego sa ocem.

Maradona i Miljarda Klisura ( Haris Burina i Olga Odanović ) – Mirkovi roditelji, skromni Romi, koji daju sve od sebe da svojoj deci obezbede školovanje i lakši život . Otac radi u ,,Gradskoj čistoći”, često se perviše forsira, što dosta utiče na njegovo zdravlje, pa će Maradona umreti negde na sredini serijala. Miljarda je paničar, uvek zabrinuta, pa Mirko pokušava da je smiri kad god može.

Desimir i Rada Džaković ( Mladen Nelević i  Olivera Viktorović ) – Još jedan različit par. U pitanju su Džakovićevi roditelji. Desimir je strog i iskompleksiran čovek koji je godinama radio u inostranstvu i zaradio ogroman novac. Sada u Srbiji ima svoje poslove obično trguje sa prasićima. Kako bi komšiluku zapušio usta, odlučuje da sina jedinca spremi za Vojnu Akademiju iako Živojin nije zainteresovan i želi da bude pčelar. Sa druge strane majka Rada je mnogo prijatnija i često trpi Desimirove ispade besa.

Zimčetov otac ( Predrag Smiljković ) – Kako nema sinove, Zimčetov otac se oduševljava kada saznaje da mu najmlađa ćerka ide u vojnike. On je tradicionalni čiovek sa sela, pa se za Zimče pravi ispraćaj pred polaza u vojsku po starom srpskom običaju.

Lela ( Anja Stanić ) – Risova bivša devojka koja je bila upletena u aferu sa Crnim, odnosno pomogla je da se Crni izvede pred lice pravde. Iako je u nakon toga bila i dalje sa Risom u vezi, jedno veče se napila prevarila ga sa Jovanom, njenim i Risovim najboljim drugom. Ris je ostavlja, a nakon što Jovan pogine Lela na neki način pada u depresiju. U jednom trenutku i ona upisuje VA, pa često upada u konflikt sa Zimče. Ni Lela nije ništa drugačija od nje, borbena je, često drska i bezobrazna. Jedina je koja je ostala imuna na Stošićev šarm, čak i u trenutku kada joj on izjavljuje ljubav. U želji da se osveti, Crni će kindapovati Lelu. Posle akcije spašavanja, traumatične posledice će ostati i Lela završava na psihijatrijskom lečenju.

Milan Lakićević Laki ( Nikola Rakočević ) – Laki je mlađi brat Risovog druga Jovana. Nakon što mu je brat poginuo, Laki se zapošljava u jednoj zanatskoj radionici, gde ga poslodavac svakodnevno kinji. Kako bi mu pomogao i na neki način se odužio starom drugu, Ris odlazi kod Lakija i predlaže mu da upiše VA, jer je pametan i može mnogo više da postigne u životu. Laki prihvata ponudu, i odlazi kod Mraza na obuku. Na Akademiji se slabo snalazi, izgubljen je, čak ne odgovara ni na udvaranje Bise, njegove drugarice sa Akademije.

vojna akademija serija
Foto:rts.rs

Bisa Tomić ( Nevena Ristić ) – Skromna i povučena devojka, koja je od samog početka zaljubljena u Lakija. Ona sve vreme pokušava da mu to dokaže, ali je on ignoriše mučen sopstvenim problemima. Na kraju kada Bisa digne ruke od svega, ipak će joj Laki uzvratiti emocije.

Mraz ( Mirsad Tuka ) – Nekadašnje vojno lice, koji je izbačen iz vojske nakon jednog incidenta. Naime, njegova žena je bila narkomanka, koja je preminula od prevelike doze narkotika. Mraz je odlučio da se osveti Crnom, njenom dileru, i uspeva da ga izvede pred lice pravde. Da bi to učinio prekršio je određena pravila i na kraju su ga izbacili iz vojske. Decu je odvela njegova sestra u inostranstvo i sada ih reko viđa. Sa bivšim tastom koji predaje matematiku na Akademiji je u lošim donosima. Jedino zadovoljstvo mu je spremanje kadeta za Vojnu Akademiju.

[review position="bottom"]
Share.

Comments are closed.