Branislav Bane Trifunović, dobar kao glumac, još bolji kao producent

0

Biografija, datum gođenja, visina …

Branislav Bane Trifunović rođen je 16. januara 1978. godine i potiče iz poznate glumačke porodice. Banetov otac, Tomislav i brat Sergej su takođe poznati glumci. Majka Slobodanka Trifunović je po zanimanju pravnik, a hobi su joj hortikultura i heklanje. Osim što je po zanimanju glumac, Bane se bavi i produkcijom, režirao je neke od filmova u kojima je glumio, kao i nekoliko predstava.

Porodica se dosta selila zbog Tomislavljevog posla. Branislav je rođen u Kruševcu, a njegov Sergej brat u Mostaru. Porodica se kasnije seli u Užice, gde će Branislav završiti osnovnu i srednju školu, a potom odlazi u Novi Sad gde upisuje glumu na ,,Akademiji umetnosti”. Glumu završava u klasi profesora Petra Baničevića. Nakon toga kreće njegova glumacka karijera. Od 2010. je stalni član pozorišta ,,Atelje 212″.

Bane Trifunović je visok nešto više od 185cm, obično voli da nosi malo dužu kosu, bradu i brkove.

Banetov brat Sergej i otac Tomislav Trifunović takođe su poznati glumci.

Banetov brat Sergej i otac Tomislav Trifunović takođe su poznati glumci.

Foto: 6yka.com

Ljubavni život Baneta Trifunovića. Aida Alilović i Nadežda Dimitrijević. Ima li novu devojku?

Pošto Branislav još uvek nije uplovio u bračne vode, novinari ga često ispituju o ljubavnom životu. Ukoliko se desi da ima devojku, slede pitanja o venčanju. braku, deci …

Glumac je 2013.-te okončao šestogodišnju vezu sa Aidom Alilović, sarajevskom novinarkom i PR menadžerkom. Aida se čak, tokom veze, zbog Baneta preselila u Beograd, ali su u decebru 2013.-te tabloidi objavili da Bane i Aida više nisu zajedno.

Nešto kasnije Branislav je počeo da se zabavlja sa manekenkom Nadeždom Dimitrijević. Javnost u početku nije znala za ovu vezu, ali je par počeo da se pojavljuje na beogradskim sportskim manifestacijama koje su bile aktuelne u tom trenutku, novinari žute štampe su ih primetili i vest je kao požar odjeknula medijima. Standardno počela su nagađanja o eventualnom braku, pa je iznenadni raskid koji je usledio krajem 2014-te začudio mnoge. Nadežda i Bane pojavili su se zajedno u spotu za pesmu ,,Vila”, koju izvodi grupa ,,Skroz”.
Početkom 2015. u intervjuu za magazin ,,Puls” izjavio je da trenutno nema novu devojku.

Aida i Nataša, Banetove bivše devojke.

Aida i Nataša, Banetove bivše devojke.

Predstave, serije, uloge …

Poznate predstave: Disko svinje, Gagarinov put, Gospoda Glembajevi, Klaus i Erika, Kosa, Noć ubica, Otac na službenom putu, Tvrđava, Majstor i Margarita, Malajsko ludilo, Višnje u čokoladi …

Poznati filmovi: Hiljadarka, Spomenik Majklu Džeksonu, Tamo i ovde, Čekaj me ja sigurno neću doći, Pogled sa Ajfelovog tornja, Sedam i po, Odumiranje, Crna Zorica, Smrt čoveka na Balkanu, …

Poznate serije: Lud zbunjan normalan, Jesen stiže dunjo moja, Ono kao ljubav …

Filmove Sedam i po, Smrt čoveka na Balkanu i Odumiranje je potpisao i kao producent.

Intervjui

Kultura ne može da se ugasi. To što nemamo para ne može da nas spreči ni da snimimo film, ni da napravimo predstavu, ili se igra za mizerne pare ili se često uopšte ne igra za pare. Kultura je potreba da nešto saopštiš. I zato će uvek biti važna. I zato neće nestati, ma koliko je stavljali pod tepih.
City magazine

Ženskim suzama ne treba pridavati toliku pažnju. Ne mislim da su apriori lažne, mada umeju i to da budu, ali ponekad žene vole da igraju na tu kartu. Iako im je verovatno teško tada, ne mislim da mora baš uvek da se zaplače.
Puls

Pa nisam ja nikad bio tipičan muškarac, nisam u tom smislu neki mačo Balkanac koji će da lupa šakom o sto, u svim svojim vezama sam radio, a i dalje radim sve što bi neko smatrao nekim ženskim poslovima, ne gadim se nekih poslova koji su potpuno normalni. Ako živiš u stanu gde živiš, red je i da ga očistiš, ne libim se tih stvari. Postavljam se…ne znam kako se postavljam…kako je izvitoperena cela ta stvarnost, što si normalniji, nekako deluješ bolesnije. Uvek neko misli kad nešto postaviš normalno, ili deluješ normalno, kao da nešto hoćeš da ga zajebeš. Zato što je ta normalnost postala nenormalna, postala je eksces. Ljudi su toliko navikli da neko hoće da ih prevari, da dobrotu, ili dobru nameru čitaju kao mogućnost prevare. Teško je da nađeš osobe koje to mogu da razumeju.
Wannabe magazine

Hajde da upoznate ljude, da ne mislite o ljudima po veroispovesti ili po bilo čemu drugom, nego po onom ljudskom što osećate vi, ili oni. Suština svake religije je čovek, a to svi verski fanatici ne vide. I tu su debelo u krivu.
Mojnovisad.com

Share.

Comments are closed.