Glumica Mirka Vasiljević – biografija

0

Godište, datum rođenja, poreklo, obrazovanje….

Mirka Vasiljević je jedna od najpopularnijih mladih glumica na domaćoj sceni. Iako ima tek dvadeset pet godina iza nje je bogata glumačka karijera, koju je započela još u ranom detinjstvu. Ali krenimo iz početka.

Glumica Mirka Vasiljević je rođena u Beogradu, 27. septembra 1990. godine. Završila je Gimnaziju ,,Runđer Bošković” u Beogradu, bavila se folklorom … Pored redovnog školovanja pohađala je poznatu ,,UMS” školu za talente, gde i počinje njena karijera. Radila je kao dečiji model i to od pete godine, a na televiziji ,,Pink” vodila dečiju emisiju ,,City kids”. Nešto kasnije preorijentisala se isključivo na glumačku karijeru. Njena popularnost počinje ulogom Sofije u filmu Srđana Dragojevića ,,Mi nismo anđeli 2″, a nakon toga dobre uloge su se nizale same od sebe.

Biografija glumice Mirke Vasiljević

Biografija glumice Mirke Vasiljević

Foto: tvbest.rs

Privatni život: porodica, deca, da li je udata…?

Od 2009. Mirka je u vezi sa fudbalerom Vujadinom Savićem, koji je od nje stariji dva meseca. Bez obzira na to što su mladi, par do sada ima čak troje dece: Andreja, Adrijanu i Mihaila.

Mirka i Vujadin zvanično nisu venčani, ali žive zajedno. Javnost sa nestrpljenjem očekuje njihovo venčanje, međutim par se još uvek nije odlučio na ovaj korak. Često su na meti žute štampe i paparaca.

Vujadin je pretežno angažovan u inostranstvu. Trenutno igra u Londonu za FK ,,Votford”, tako da porodica dosta vremena provodi i van Srbije. Mirka je svojevremeno izjavila da joj oko dece često pomažu Vujadinovi roditelji – majka Marina i otac Dule Savić, inače legendarni srpski fudbaler. Kao pomoć tu je i njena porodica: mama, baka, tetka, pa čak i brat od tetke kojeg jako voli.

Cela Mirkina porodica je vezana za ,,Crvenu zvezdu”, ona ceo život navija za crveno-bele, a igrom slučaja Vujadin je svoje juniorske dane proveo u ovom klubu. Mirkin svekar je takođe igrao u ,,Crvenoj zvezdi” a sama Mirka je jednom prilikom rekla da su se njena deca rađala uz zvuke ,,Zvezdine” himne.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Foto: Alo

Mirkine najpoznatije uloge u predstavama, filmovima, serijama…

Mirka Vasiljević se pretežno proslavila na televiziji ,,Pink” a pored brojnih obaveza oko privatnog života i dece, i dalje nastoji da nastavi sa glumačkom karijerom.

Poznati filmovi: Mi nisamo anđeli 2, Zduhač znači avantura…

Poznate serije: Ljubav navika panika, Premijer, Jesen stiže dunjo moja, Pare ili život, Miris kiše na Balkanu, Zvezdara, Totalno novi talas ….

Pomenuli smo i da je bila voditeljka emisije ,,City kids”, a pojavila se i u spotu pevačice Tijane Dapčević za pesmu ,,Zemlja mojih snova”.

Od njenih predstava izdvojićemo ,,Pazi s kime spavaš” koju je publika nedavno imala prilike da pogleda.

Mirka u ulozi Sofije u filmu ,,Mi nismo anđeli 2", gde je glumela sa Nikolom Kojom.

Mirka u ulozi Sofije u filmu ,,Mi nismo anđeli 2″, gde je glumila sa Nikolom Kojom.

Foto: umscompany.com

Zanimljivi intervjui

Ako ne uspete, porodica je tu kao vaš najveći oslonac, a ako postignete neke uspehe, oni su opet tu da to sa vama proslave.

Story

Ne mogu da kažem da je razdvojenost dobar recept za brak i nas dvoje nemamo pretenzije da narednih deset godina živimo na različitim adresama, jer to nije rešenje. Ali, mislim da situacija u kojoj se nalazimo ima i svojih prednosti, jer znamo šta znači biti razdvojen i šta znači kada želiš da podeliš nešto sa nekim ili da uveče sumiraš dan, a to ne možeš. Upravo zbog toga ne dozvoljavamo da nam neke glupe situacije poremete odnos ili da zbog nečije trenutne nervoze ili ishitrenosti pokvarimo našu vezu….

Hello! magazin

Sećate se one scene u „Anđelima“ kad se ljubim sa Goranom Jeftićem. Srđan Dragojević mi je rekao da, iako sam veoma mlada, ta scena mora da se odradi i da je to jednostavno deo mog posla. Dodatno me je opterećivalo što je Goran mnogo stariji od mene. Sve mi je nekako bilo bljak. Danas sam sa svojim partnerima manje-više vršnjak, a i bilo bi neozbiljno da posle iskustva koje sam stekla pravim pitanje oko jedne takve, slobodno mogu reći banalnosti….

Svet

Do venčanja ne dolazi pre svega zbog mene, a ne zbog Vujadina jer on može bilo gde i kad, a ja kao i sve žene hoću da to bude lepo, ali nikako da stignem od trudnoće i porođaja.

Blic

Mane toga što sam rano bila poznata jesu te što možda nisam imala do neke 18. godine neko bezbrižno detinjstvo, da samo razmišljam gde ću da izađem i sa kim ću da se vidim i eto nisam puno izlazila kao mlada, ali eto godine su preda mnom

Kurir

Niko sem nas dvoje ne može da zna zašto smo nešto dozvolili jedno drugom ili uradili, zato ne dozvoljavam da nam se u brak bilo ko meša i savetuje nas. Probleme rešavamo brzo i razgovorom. On menja ono što meni smeta i obrnuto, normalno je da se mimoilazimo u mišljenjima jer su muškarci i žene potpuno različiti. Kao mlada sam postala popularna i samim tim istovremeno imala gomilu obaveza, od škole do snimanja, što je učinilo da brzo sazrim. Na sreću, ta zrelost i hrabrost da donesem odluku me i danas vode kroz život.

Alo

Share.

Comments are closed.