Miloš Vlalukin – glumac, učesnik rijalitija Survivor…

0

Miloša Vlalukina harizmatičnog glumca, upamtili smo po talentu, simpatičnoj kovrdžavoj kosi i osmehu koji osvaja.

Rođen je 19. aprila 1980. godine u Beogradu, gde je i odrastao.

Za razliku od mnogih svojih kolega, u detinjstvu se nije previše interesovao za glumu. Kao tipični dečak, više je voleo sport, pa je trenirao mnoge discipline: plivanje, košarku, tenis, stoni tenis… Dosta je igrao fudbal sa drugarima. I dan danas je veliki ljubitelj sporta, naročito košarke. Redovno posećuje utakmice, odlazi čak i u inostranstvo kako bi pratio našu reprezentaciju.

Kada je imao osamnaest godina, Miloš je upoznao dvoje glumaca, koji su se doselili kod njega u komšiluk. Počeli su da se druže, pa su ga novi susedi vodili sa sobom na probe. Tako je i Miloš zavoleo glumu.

Kako bi se pripremio za ,,Fakultet dramskih umetnosti”, upisuje školu glume ,,Dadov” gde se zadržao godinu dana.

Kada je te, 1999. godine, trebao da polaže prijemni ispit, počelo je bombardovanje Jugoslavije, pa su se njegovi planovi malo poremetili. Nakon bombardovanja, prijavio se na ,,FDU”, i prošao u novu klasu profesora Predraga Bajčetića. Kako je sam izjavio, upis na ,,FDU”, bila je njegova životna prekretnica.

Miloš Vlalukin – biografija

Foto: Kurir

Miloševa klasa je izrodila nekoliko dobrih i poznatih glumaca. Među njima su: Katarina Radivojević, Sloboda Mićalović, Marija Vicković, Ana Franić …

Nakon studija počinje Miloševa karijera. Proslavio se ulogama u filmovima: Sutra ujutru, Čarlston za Ognjenku, Miloš Branković, Smrdljiva bajka …

Igrao je u nekoliko ustanova kulture, uključujući Bitef, Atelje 212, pozorište Boško Buha, i tako dalje. Veliko iskustvo za njega bile su dečije predstave koje je radio u pozorištu ,,Boško Buha”.

VIP Survivor

Miloš je bio učesnik rijaliti programa ,,VIP Survivor”. Ovaj šou publika je upamtila kao jedan od zanimljivijih i kulturnijih rijaliti programa, pa je ,,Survivor” bio rado gledan, a Miloš je svakako stekao dodatnu popularnost.

Program se emitovao 2010. godine, a učesnici su otputovali na Filipine, gde su bili ostavljeni na pusto ostrvo. Njihov zadatak je bio da se sami snađu za hranu, vodu i sklonište, što je ovaj rijaliti program učinilo mnogo interesantnijim.

Glumac je dugo razmišljao da li da se upusti u ovu avanturu, jer je strastveni pušač i nikotinski zavisnik, a na ostrvu mu nije bilo dozvoljeno da ponese cigarete. Želeo je da se, prvenstveno, dobro zabavi, ali se potajno nadao i glavnoj nagradi, koju, na žalost, nije osvojjio.

Bio je jedan od osnivača ,,Baskerfesta”, odnosno festivala uličnih zabavljača. Pojavljuje se kao dvorska luda u spotu za pesmu ,,Bo, bo bom”, koju izvodi bend ,,Ničim izazvan”.

Bio je učesnik popularnog rijaliti programa ,,VIP Survivor”.

Foto: Prva

Uloge u filmovima, serijama, predstavama.

Od brojnih pozorišnih predstava u kojima glumi Miloš Vlalukin, izdvojićemo: Velika bela zavera, Smrt, Bolest porodice M, Cirkus istorija, Igrači, Svojta …

Kada govorimo o televizijskim ostvarenjima i filmovima, Miloša možete gledatu u sledećim ulogama:

Sutra ujutru – kao Sima
Pozorište u kući – kao Misionar
Čarlston za Ognjenku – kao Mladoženja
Miloš Branković – kao Miloš
Vratiće se rode – kao Mikijev čovek
Poslednja audijencija – kao Rade Pašić
Beogradski fantom – kao Džeparoš
Ono kao ljubav – kao Laki
Folk – kao Papi
Sistem – kao Kvartal
Prokleti pas – kao Milan
Lift – kao Đilkoš
Ok, ajmo ispočetka – kao Vlada
Šta mi spremaš – kao Petar
Izgubleno nađeno – kao Nikola
Ne skreći sa staze – kao Jamajkanski Deda Mraz
Sveti Georgije ubiva aždahu – kao Fotograf
Otvorena vrata 2 – kao Tasa
Žene sa Dedinja – kao vlasnik galerije
Zvezdara – kao Urednik
Ljubav u doba kontrole – kao Ivan
Smrdljiva bajka – kao Travolta
Andrija i Anđelka – kao Matičar i Fotograf
Sumnjiva lica – kao Sine


Foto: Youtube

Intervjui

Kuvam. Leti čorbice, a zimi meso.

( ,,Story” )

Svako može da bude Miloš Branković, svako može sebe da prepozna u tom filmu, mislim svako ko živi u Beogradu danas i ko je preživeo u Beogradu neke trenutke.

( ,,Danas” )

Stvarno nisam bio u situacijama kad sam govorio: “E sad mi je najgore”. Koliko mi je bilo loše, toliko mi je bilo i dobro. Uz cigarete, jedino su mi nedostajale naočare da na onom pesku ne čkiljim u sunce. Hoću da kažem da jeste bilo teško, ali ne toliko da čovek ne može da se navikne. Čovek je mnogo veća životinja od životinja.

( Miloš o učešću u rijalitiju ,,Survivor”, ,, Mozzart sport ” )

Share.

Comments are closed.