Olivera Bacić, glumica iz serija Priđi bliže i Komšije

0

Olivera Bacić je glumica mlađe generacije, koja je pažnju javnosti privukla pretežno serijom ,,Komšije”. Iako je trenutno na početku karijere, jedno je sigurno: Olju u budućnosti čeka još mnogo zapaženih uloga.

Prva uloga u seriji ,,Priđi bliže”

Njena karijera počela je mnogo godina pre ,,Komšija”. Imala je dvadesetak godina kada je zaigrala u seriji ,,Priđi bliže” iz 2010. godine. Seriju je finansirala EU, sa ciljem da među mladima promoviše različistost.

Olivera u ovoj seriji tumači Anju. Anja je najbolja drugarice glavne protagonistkinje, Bebe. Sa njom u seriji glumi i Anja Mit, glumica koja će sa Oliverom deceniju kasnije zaigrati u seriji ,,Komšije”.

Glumica Olivera Bacić

Foto: Glossy

Olivera Bacić je imala priliku da, snimajući seriju ,,Priđi bliže” upozna velikane domaćeg glumišta. Među njima su: Nebojša Dugalić, Ivana Mihić, Dragoljub Mićko Ljubičić, Gorica Popović i mnogi drugi.

,,Komšije”

Publika je Oliveru pretežno upoznala kao simpatičnu Jelu iz serije ,,Komšije”. Jela je skromna i vredna devojka, koja pokušava da sazna ko joj je otac, a ujedno sa svojom majkom vodi lokalnu kafanu.

Osim što joj je uloga Jele donela dozu popularnosti, Olivera se upoznala sa Milanom Karadžićem, rediteljem čije ime stoji iza ove poznate serije. Zahvaljujući svom talentu, dobija ulogu u još jednom filmu Milana Karadžića, a to je ,,Biser Bojane”.

O Oliverinom životu se ne zna puno, premda ima dosta obožavatelja koji željno iščekuju njene nove uloge.

Na premijeri filma ,,Biser Bojane”

Foto Sattv

Share.

Comments are closed.

error: Sadržaj je zaštićen !!