Vučić Perović, zvezda serije ,,Sinđelići”

0

Mladi glumac, Vučić Perović, rođen je 1989. godine. Po nacionalnosti je crnogorac. Danas živi u Beogradu, dok je njegova porodica u Kotoru.

Kao dečak poželeo je da se bavi glumom, mada su još neka zanimanja bila u opticaju, poput: pica majstora, mađioničara i slično. Voleo je da gleda serije kao što su ,,Porodično blago” ili ,,Srećni ljudi”, nije ni slutio da će on jednog dana biti poznato televizijsko lice.

Upisuje ,,Fakultet dramskih umetnosti” u klasi Dragana Petrovića Peleta. U jednom intervjuu izjavio je da mu je Dragan uzor i jedan od omiljenih glumaca. Miloš Biković, koji takođe važi za jednog od popularnih glumaca mlađe generacije, predavao mu je kao asistent. Sa Vučićem su studirale, između ostalog, Anđela Jovanović i Tamara Aleksić.

Na ,,FDU” je diplomirao predstavom ,,Kameni gost”, u režiji Đorđa Filipovića, kome je ovo takođe bio diplomski rad. Predstava je imala veliku zapaženost.

Rođen je 1989. godine.

Foto: Zimbio

Privatno voli da čita, važi za kulturnog momka, pa nije ni čudo što ga je publika tako brzo zavolela.

Prva uloga u ,,Sinđelićima”, sa Brankicom Sebastijanović

Jedna od prvih uloga bila je u seriji ,,Sinđelići”, koja se prikazivala na ,,Prvoj TV”. U pitanju je srpska verzija španske serije ,,Seranovi”, gde Vučić ima glavnu ulogu.

U seriji glumi Metodija, sina glavnog protagonoste Sretena Sinđelića. Metodije je romantičan, svira gitaru, lako se zaljubljuje, važi za pravog kavaljera. I sam glumac ima slične osobine, pa mu ova uloga nije toliko teško pala.

Osim što mu je serija pomogla da započne svoju glumačku karijeru, Vučić postaje izuzetno popularan među mladim obožavaocima serije, a stiče i brojne obožavateljke. Njegova simpatija u seriji je Eva, koju tumači Brankica Sebastijanović.

Vučić i Brankica pokupili su simpatije publike, ubrzo su postali omiljeni tinejdžerski par. Na pitanje da li mu prilaze devojke, Vučić je odgovarao da mu više prilaze deca, što i ne čudi, s obzirom da su ,,Sinđelići” porodična serija.

Kao Metodije u ,,Sinđelićima”

Foto: S Media

,,Vojna akademija”

Poput mnogih glumaca mlađe generacije, Vučić Perović je imao priliku da pokaže svoj talenat u seriji ,,Vojna akademija”.

U trećem serijalu ove popularne televizijske serije, Vučić je jedan od novih kadeta koji dolaze da studiraju Akademiju. Njegov lik je roker, koji je uvek uz svog najboljeg prijatelja.

Novije ostvarenje u kojem ćemo gledati Vučića Perovića je ,,Rekvijem za gospođu J” gde igra uz Mirjanu Karanović. Uloga u ovom filmu odvela je Vučića na ,,Berlinale”, filmski festival u Berlinu, zajedno sa ostatkom glumačke ekipe, gde su pokupili odlične kritike za svoj rad.

Imao je ulogu u ,,Vojnoj akademiji”

Foto: Filmski centar Srbije

Uloge u filmovima i serijama

Glumac Vučić Perović, glumio je u sledećim ostvarenjima:

Sinđelići – kao Metodije
Branio sam mladu Bosnu – kao Vasa Čubrilović
Bićemo prvaci sveta – kao Majin dečko
Izgleda da smo sami – kao Miloš
Vojna akademija 3 – kao Bugi
Rekvijem za gospođu J. – kao Milanče

Neke od predstava u kojima glumi su: I živeli su srećno, Kameni gost, Šest franaka po komadu ili pola porcije ribanca …

Intervjui

Ima jedan klinac tu u zgradi i kad me vidi svako drugo, treće jutro, imamo foto sešn. To je mnogo lepo, kad te vole neki ljudi koji su iskreni i otvoreni. Lepo je zato što sam nekad gledao „Porodično blago“ i „Srećne ljude“ i to su meni bili uzori. Sad smo mi došli u taj stadijum da smo nekome uzori i onda je to i velika odgovornost.

( ,,Prva” )

Share.

Comments are closed.