Neukrotivo Srce (Corazon Indomable)

0

„Neukrotivo Srce“ je meksička telenovela koja je oduševila većinu gledalaca u Srbiji. Serija je 2013 dostigla rekordnu popularnost i prodata je u više od 60 zemalja, a ogromnu popularnost je imala i u Americi. Produkciju ove serije uradila je meksička izdavačka kuća „Televisa“, a serija je snimana 2013. godine.

Serija broji 162 epizode, koje traju oko 45 minuta. Izvršni producent ove telenovele je Natali Lartije, dok su režiju radili Viktor Rodriges i Viktor Manuel Fouilu. Ova serija predstavlja rimejk rimejka, odnosno ona je rimejk serije „Marimar“ iz 1994. godine, a opet „Marimar“ je rimejk serije iz 1977. godine pod nazivom „La Vendita“. TV serija „Neukrotivo srce“ je postala gledanija od svojih predhodnika sa istom radnjom. Serija je simana u Tamaulipasu, saveznoj državi u Meksiku.

U Srbiji serija je prikazivana na TV Prvoj, od 6-og januara do 15-og avgusta 2014. godine. Poslednja epizoda „Neukrotivog srca“ je u vreme prikazivanja na TV Prvoj odnela rekorde u gledanosti. Čak je bila i gledanija od turskih serija koje su prikazivane u isto vreme na domaćim televizijama.

Glumci i uloge

Glavne uloge u ovom ostvarenju su dobili veličansteni par Ana Brenda Konteras i Daniela Arenas koji su za ulogu u „Neukrotivom srcu“ koje su gledaoci širom Amerike proglasili za najbolji glumački par iz jedne telenovele. Jedna od najpopularnijih meksičkih glumica, koja se pored glume bavi i pevanjem Ana Brenda Konteras, u ovom projektu glumi Marikruz – lepu, poniznu, inteligentu devojku sa velikim entuzijazmom.

Glavnog muškog lika atraktivnog i obrazovanog pilota Oktavija glumi fantastični kolumbijski glumac Daniel Arneas, kome je ova uloga donela popularnost i napredak u karijeri. Uloga glavnog negativca pripala je Elizabet Alvares koja glumi Lusiju, zlu ženu koja nikada ničim nije zadovoljna. Uloga njenog muža Migela pripala je javnosti dobro poznatom meksičkom glumcu Rene Stikleru.

Sporedne uloge tumače: Manuel Landeta, Rosio Bankles, Ignasio Lopez Tarso, Rebeka Manikez, Marija Elena Belasko, Tanja Vaskez, Karlos Kamare, Ana Patrisija Roho i mnogi drugi.

Neukrotivo Srce serija

Radnja serije

Ukratko može se reći da je centar ove serije kao u većini meksičkih telenovela ljubav, i to ljubav između siromašne devojke i momka iz višeg društvenog sloja.

Radnja serije prati siromašnu devojku Marikruz, koja živi sa dedom i gluvonemom devojkom Soledad koju je deda našao na ranču porodice Nabarazo. Naime, ranč Navarazovih pripada braći Migelu i Oktaviju, čija je imovina pod hipotekom zbog dugova. Oktavio se vraća iz inostranstva ne bi li pokušao da nagovori Migela da proda njegov deo ranča, što njegov brat odbija. Šetajući se po ranču Oktavio upoznaje Marikruz i počinje da oseća sažaljenje prema njoj. Dok njegova snaha pokušava da dobije neku korist tako što pokuša da Oktavija uda za bogatašicu, Oktavio ne bi li napakostio svojoj snahi, ženi se sa Marikruz. Tada se Marikruzin život menja iz korena i to ne na bolje kako je ona mislila već naprotiv. Oktavio dobija primamljivu poslovnu ponudu i odlazi, a sirotu Marikruz ostavlja u rukama brata i njegove žene, koji je konstantno ponižavaju.

Ipak vremenom Marikruz odlazi iz sela i pronalazi svog biološkog oca. Postaje bogata, a na umu ima samo jednu misao – osvetu. Osvetu za sve one koji su je povredili, uključujući svog muža Okavija.

Share.

Comments are closed.